Hemma igen

För Maria alltså. Igår (måndag) mitt på dagen kom hon hem. 
 
Idag (tisdag) besökte jag henne några timmar under eftermiddagen. Fyra (!) assistenter var på plats. Det som beviljats är två men då måste de som är nya få gå dubbelt några pass med de "gamla" och lära sig Marias rutiner. Men snart ska det väl stilla sig. Det gjorde det en stund idag också då jag bad assistenterna flytta sig från köket in till sovrummet så Maria och jag skulle få prata i fred i vardagsrummet. Då valde de istället gå ut i trapphuset och sätta sig. 
 
Ja, ja. 
 
Maria är givetvis glad få vara hemma igen men blev ledsen då hon insåg att nu är det bara väntan på döden...
 
...om inte någon (!) plötsligt kommer och bryter den negativa utvecklingen. När min tvillingbror och svägerska var här för två veckor sedan och vi bad aftonbön så kom så tydligt i min tanke berättelsen om hur Jesus uppväcker en änkas son i staden Nain. Och där var det ju en som redan var död. Maria är inte ens död ännu! Undrens tid är inte förbi.
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag läser evangelierna sen i december. I en bibel utan kommentarer eller hänvisningar, inget som ”stör”. Jesus säger ju att vi kan göra samma som han, det glömmer man så lätt bort. Bota sjuka, uppväcka döda. Så varför inte?

Svar: Varför inte?Jag fortsätter och ber dagligen om helande. Vill Gud något annat så kommer det visa sig på ett sätt som inte kan missförstås. Och det helt utan "om och men"- böner från vår sida.
Torbjörn Lindahl

2024-03-06 @ 20:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0