Kyrkstugan.

har jag varit i idag (just nu kl 00.08 snarare igår).
 
Tillsammans med äldre sonen Jonas denna gång. Vårt jobb: tömma vinden där vi dels placerat det mesta vi hade nere i stugan tills vi började riva bort golven för några år sedan, dels förvarat massor som vi tidigare hade i lägenhetsförrådet här hemma men tyckte vi kunde ha i vårt "uteförråd" dvs på kyrkstuguvinden. Men nu måste allt bort, tillsammans med div möbler som var kvar nere. Nu ska ju stugan nämligen rivas.
 
Ut på marken med allt. Sen inpackning i bilen med fr allt möbler för färd t Kallax där Mats ytterst vänligt låter saker befinna sig i hans garage. Där fick vi kaffe och träffade även Mats' son Tomas som vi inte sett på åratal.
 
Tillbaka till stugan för inpackning i bilen av sådant jag avser åter tränga in i mitt lägenhetsförråd. Att packa det ur bilen hann jag dock inte så nu står bilen fullpackad i garaget.
 
En sväng förbi Återvinningscentralen för att slänga div hann vi också. På bilden ser man hur jag slänger en av de käraste ägodelarna jag haft, MC-hjälmen. Fin och oskadd. Jag fick den på Länsförsäkringars bekostnad efter olyckan 2015. När jag sen köpte ny hoj blev det bara två säsonger innan stroke satte stopp för all motorcykelkörning. Nu finns inte ens drömmar kvar.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0