Oväntad överraskning

fick jag idag.
 
Hade ärende på stan. Tog bilen och tänkte att när jag ändå är hemifrån kan jag lika gärna fara vidare till annan plats och göra något jag länge tänkt. Den plats jag åkte till var Hertsökyrkan och det jag avsåg göra var att kolla på vilka platser i kyrkorummet hörslingan (ev) fungerade. När jag kom dit var vaktmästare Ingela där men något testande blev det inte. Kyrkorummet var nämligen ockuperat av reparatör som höll på att byta dels huvudförstärkaren med mixerbord + den separata slingförstärkaren. Han berättade snabbt att han kallats dit för det förra jobbet men då upptäckt att slingförsärkaren också var dålig. Helt död, enligt hans professionella omdöme.
 
Alltså byte på stört.
 
När allt var klart fick Ingela och jag vara testpiloter. Hon testade kyrkans hörstavar som finns till utlåning och jag testade mina hörapparater. Och tala om ljud. I fortsättningen kommer jag inte missa ett ord av predikan - om jag inte somnar!
 
Erica fick se uppfyllelse av sitt förslag mycket snabbare än någon trott. Kanske en världslig uppfyllelse av bibelordet om att Gud hör innan vi ropar.
 

Kommentarer
Postat av: Erica H

Klart du ska ha någon biblisk twist på det hela ;-) även jag kan fortf Jesaja 65:24 fast vissa delar av det kapitlet är inte direkt någon njutning att läsa...

Så bra att tekniken fixade sig.

Svar: Du verkar mer bibelsprängd än jag :)
Torbjörn Lindahl

2024-04-10 @ 19:22:10
Postat av: Erica H

Med betoning på "verkar mer bibelsprängd" i så fall 😉 En stor illusion. Med gammal bibelapp fungerar det mesta för dom flesta 😉

Svar: Hur skulle vi klara livet utan appar!?
Torbjörn Lindahl

2024-04-14 @ 17:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0