Fjärde söndagen i påsktiden

Bil till kyrkan. Inte i sällskap med Mats. Han har plockat fram cykeln. Kanske dags för mig plocka fram den trehjuliga cykel jag fått överta från Maria.
 
Det kändes som lite folk när man kom. Bara 50 enligt vaktmästaren. Kvinnorna från Armenien bjöd på kyrkfika. Överväldigande som alltid när de bjuder. En av du utrikesfödda kvinnorna var kyrkvärd. Riktigt roligt.
 
Efter högmässan tog jag med en av deltagarna och åkte till begravningsplatsen och besökte graven. Nu insåg jag riktigt ordentligt hur fint den ligger och hur lätt det är att hitta dit. Den gräsyta där man just nu tar upp nya gravar har tydligen varit snöröjd en tid för marken var ordentligt torr. Vi kunde även enkelt stanna till vid hans föräldrars grav när vi åkte.
 
 
 Sen for vi tillsammans och åt pizza på restaurang Mediterran i Cityhuset på Örnäset. Plötsligt såg vi äldste sonen Jonas genom fönstret. Vi ropade in honom och gjorde sen sällskap till bönhuset.
 
Stefan Aro predikade. Han hade fått överta min predikotur då jag bett få slippa predika två dagar efter begravningen. Inget kyrkkaffe men med tidigare armeniskt fika kan man inte klaga.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0