Fel på bloggen

har det nu varit i åtskilliga dar, innebärande att man inte kan se statistiken över antalet besökare. Men det gör kanske ingenting. Då får man bara skriva och hoppas på det bästa utan att stressat behöva bry sig om hur många som läser. Ett tag fruktade jag att felet var hos mig, t ex i min telefon, men efter att jag dels startat om telefonen flera gånger (det s k vaktmästartricket enligt vännen Lelle) och även redigeringsplattformen och till sist kollat med min gamle kamrat och fått den trösten att felet finns hos honom också, så inser jag att felet ligger utanför det jag kan påverka. Redan direkt jag upptäckte felet skrev jag till kundtjänsten och fick svaret vi kikar på det. Det kikandet har nu pågått i över en vecka. Men skriva går ju som tur är.
 
Skriva fel går också har jag insett. I vart fall när det gäller numrering av dagar. Jag började årsserien dagen efter min födelsedag förra året. Alltså borde 365:e dagen blivit min födelsedag i år. Men det det blev dagen före.
 
= ???
 
Koll i bloggens arkiv. Först om något nummer fattades. Det gjorde det inte. Koll sedan om någon dag fått två inlägg. Och så var fallet. Midsommarafton. Inlägg 255 och 256, det senare dock skrivet efter midnatt (inte helt ovanligt), så publicerat på midsommardagsdygnet men har likväl rubriken Midsommarafton.
 
Vad gör jag då, dvs nu? Låt allt stå kvar med denna rättelse, som tecken på min ofullkomlighet? Nyttig påminnelse. Eller stryka inlägg 255 och numrera om resten? T v blir det nog alt 1. Annars måste jag väl ändra i div inägg på slutet där jag räknar antalet kvarvarande dar? Ids inte. Ingen är fullkomlig. Lika bra inse det.
 

 
PS. Just nu ser jag ett meddelande att statistik inte längre levereras. Vill man se statistik får man använda Google Analytics.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0