Domssöndagen

Nytt rekord tror jag nästan det var. 82 deltagare i högmässan i Hertsökyrkan. Bosse var tillbaka efter en tids frånvaro, ledde mässan och predikade. Eftersom kyrkorummet endast rymmer drygt 100 (+ ca 25 i sidorummet) så upplevde man det som nästan fullsatt. Ändå saknade jag 5-10 personer som kommer nästan varje helg. 17 barn i söndagsskolan! Bara det!
 
Tyvärr hörde jag inte så bra. Ingenting i hörslingan. Men det berodde kanske på att jag satt på första raden i sidorummet, når hörslingan inte dit? 
- Vi måste kolla nå'n gång, sa Ingela efteråt när jag klagade.
 
Fullt vid kyrkkaffet också givetvis.
 
I övrigt börjar min glömska göra sig alltmer påmind. Jag gick på förmiddagen iväg mot busshållplatsen men insåg efter knappt halva vägen att jag hade börsen m busskort i annan jacka. Vände åter för att hämta den o mobilen o bilnycklar och istället ta bilen. Mötte då Mats som startat senare då han når busshållplatsen på högst 1/3 av den tid jag behöver på mig. Givetvis nappade han på mitt erbjudande åka bil.
 
Så gjorde han även på hemvägen. Väl hemma gick vi vår söndagsrunda. Precis när jag kommit hem dök äldre sonen Jonas upp så han fick dela middagsgemenskap med Simon och mig efter det att han fixat div inställningar på min TV som jag inte begriper ett smack av.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0