169:e dagen. Promenad och Youtube

Tog en promenad med Mats runt Mjölkuddsberget på eftermiddagen. När vi passerade industriområdet gick vi in på däckfirman där jag förvarar mina däck och beställde nya för den kommande säsongen eftersom jag tidigare fått ett mail att vid besiktning av däcken hade man funnit att de började vara för nötta.
 
4600:- på ett bräde. Men inget att säga, det är ju bilens första uppsättning som nu ska kasseras och de har rullat sedan 2014. Men byte från vinterdäck får anstå ännu en knapp månad.
 
Sista timmen innan läggdags ägnade jag mig åt att lyssna till ett samtal (Hotspot?) med Per Ewert om den bok jag nämnt i tidigare inlägg. Det Per Ewert sade var inget nytt eftersom jag både hört honom och läst boken, men samtalspartnern/programledaren gillade jag inte. Han var alldeles för "gåpåig" och berättade själv alldeles för mycket och agerade ofta så att han i praktiken ofta talade om för Per Ewert vad han borde säga. Dålig stil.
 
Men själva boken är fortfarande värd att läsa.
 

Kommentarer
Postat av: Thorten Schütte

Börjar jag bli disträ eller var de ett inslag om kungabesöket som sedan försvann? Fick Du besök av Säpo? ;-)

Svar: Nej, mitt kungainlägg försvann ett tag, vilket även min svägerska vänligt påpekat.Jag hade lagt till lite på slutet och råkade "spara som utkast" istället för "publicera". Men nu är det fixat igen.
Torbjörn Lindahl

2023-03-31 @ 15:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0