155:e dagen. Lite om igår först

Alltså tisdag. Jag skrev ju gårdagens blogg så tidigt att jag inte fick med kvällens händelse, möte med den s k Framtidsgruppen i bönhuset (Luleå Fridsförbund). Min ork engagera mig i dylikt blir tyvärr sakta allt mindre. Jag tror att jag snart behöver ersättas.
 
Idag var nog en promenad till stan t o r tillsammans med Mats den stora händelsen. Vi siktade på museet för att där kunna ta kaffe och räkmacka till väldigt hyfsat pris. Men när vi kom dit var det stängt pga renovering, hela veckan  Alltså fick vi vända tillbaka mot centrum och köpa detsamma fikat för nästan dubbla priset på Olssons konditori. 
 
Men det gjorde ingenting för när vi satt där kom två vänner ur gudstjänstförsamlingen i Hertsökyrkan vilka i sin tur stämt möte med varandra. Vi bjöd dem slå sig ner vid vårt bord och fick en pratstund om olika kyrkliga riktningar - högkyrklighet, lågkyrklighet, gammalkyrklighet - och vad en sann omvändelse är och vilka lärdomar man kan få ur själsvårdstraditionen nådens ordning. Alltså blev vi sittande mycket längre än Mats och jag skulle blivit ensamma. När vi gick satt de två vännerna kvar ytterligare en stund.
 
Alltså kom jag hem betydligt senare än planerat, men hann ändå koka de bruna bönor jag haft i blöt sedan igår kväll. God middag. På kvällen sedvanlig onsdagsbastu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0