139:e dagen. Lunch

åt jag idag. Men inte ensam.
 
När Johan Marklund är i stan så bestämdes att vi skulle träffas för lunch. Mats och Johan och jag + Bosse och Stefan Aro som jobbar från Luleå denna vecka. Det var Stefan som var den femte närvarande prästen i högmässan igår.
 
Alltid roligt få träffa prästkollegor med vilka man har god gemenskap och samsyn i många frågor. Sådana präster fanns det betydligt fler av förr i tiden. Numera blir det sakta allt färre.
 
Mats och jag promenerade till stan. Efter lunch gick vi och Johan till församlingsexpeditionen. Johan för att hälsa på tidigare arbetskamrater. Mats för att lämna en tidrapport för tjänstgöringar i Hertsökyrkan. Och jag för att anmäla inplanerade fasteandakter* under Mars månad så att de kommer in i domkyrkoförsamlingens planering och på hemsidan
 

 
* Fasteandakter tre fredagar kl 18, de två första med läsning ur (predikan över) Johannesevangeliet (10/3 Torbjörn, 17/3 Mats). Den tredje (24/3) som korsvägsandakt då vi går runt i kyrkan och stannar till inför bilder om de olika stationerna på Jesu lidandes väg.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0