128:e dagen. Erkänner gärna

att redigeringen av inledningen av gårdagens bloggpost på ett sådant sätt att ordet klimatförnekare kunde bli rubriken var givetvis inget annat än ett enkelt trick för att locka läsare.
 
Nu blev det kanske inte någon tydlig ökning av antalet läsare under gårdagen. Däremot var flera kommentatorer på gång. Fyra kommentatorer, varav en två gånger, är något jag knappast upplevt på åratal. Kul med lite debatt!
 
Nåt annat som inte är lika kul, Luleå förlorade hemma mot Leksand när jag nu för tredje-fjärde gången på flera år gick till ishallen igen. Det var tidigare vaktmästaren i domkyrkan som lockat med mig. Men att gå på hockey med Arne var kul. Han har  årskort på hemma-stå men valde för sällskaps skull sitta med mig på en av pensionärsläktarna. Tack för det!
 

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Ja, trevlig diskussion. Att jag kommenterar på din, Stigs och T. Jarvids blogg beror på att jag har er kvar från den avsomnade bloggportalen Dagens Kyrka och trivs med detta :-). Lagom nivå för mig som skulle hamna i tvångsmässigt uppdaterande om jag gick med på sajter som ansiktsboken.

Svar: Du är alltid välkommen.
Torbjörn Lindahl

2023-02-17 @ 10:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0