174:e dagen. Det lönar sig

1. Att stilla uthärda en rejäl förkylning. En virusinfektion har ju sina givna faser och går till sist över av sig själv. Bara lindra med honungsvatten och halstabletter.och vid behov några Alvedon. Idag märks det tydligt att jag kommit en bit på väg. Värsta snuvan och förlamande tröttheten över. (Lördag-söndag var jag tvungen gå med krycka inomhus för att inte ramla.) Idag har jag gått i källarkorridoren och upp och ner I närmaste trapphus, tre våningar.
 
I helgen då jag var som tröttast kände jag anledning varna helgens mötesledare i Fridsförbundet att jag ev inte skulle orka predika som utlovat (då får det bli postilleläsning). Nu vill jag inte utesluta att det går. En oro är att blir långvarigt hes som hänt några gånger förr i livet. Ni får fortsätta be om kraft - och att Gud ska "öppna ordet" (laestdianskt favorituttryck) och ge mig de rätta orden.
 
2. Att blogga dagligen - om man vill ha många läsare, vilket inte är något självändamål. Nu har jag haft över 100 läsare per dag i över 30 dagar i sträck. Det har nog hänt några gånger förr sedan jag började skriva dagligen. 
 
Det var också en rätt normal nivå innan jag pensionerades (och en tid efteråt) då jag hade mer kyrklig input som inspiration.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0