Nu blev det sommar

Idag har det varit kring 20° varmt. Simon (yngre sonen) och jag tog en promenad efter lunch, för första gången i år bara klädda i T-shirt,* utan att frysa i blåsten, snarare den ljumma brisen, när vi satt högst uppe på Mjölkuddsberget och tog vårt medhavda fika.
 
F ö har jag, med Simon som  vittne och kontrollant, antagit en egen utmaning att gå densamma turen flera gånger i veckan under sommaren och ta det som extra träning att inte bara promenera platt utan också gå upp och ner på berget. Idag gick vi upp och ner två gånger, vilket vi nu gjort några gånger Målet är att i slutet av sommaren dels orka gå fortare uppför, dels fler gånger per promenadtillfälle.
 
Nu är det vila i solstol på altanen med det ljuvliga ljudet av byggarbetsplats för den nya affären bara 50 meter bort. Tur att man hör dåligt. Och tur att man får affär nära inpå den dag man blir rollatorbunden.
 
Men bli inte missmodig av att ljusare tider kommer. Om tre vecket börjar det mörkna och om två månader kan man här i Luleå börja spana efter de första synliga stjärnorna, Vega och Deneb.😄
 

 
* vi hade givetvis byxor på oss också.😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0