Stormöte

i delvis digital miniform pågår i Luleå i helgen.
 
Enligt ursprunglig planering skulle det varit stormöte i Haparanda i helgen. Men pga Coronarestriktioner fick det ställas in. Istället ordnade man gudstjänster i Luleå Fridsförbunds bönhus här i Luleå där man har bättre utrustning för att kunna filma och sända på nätet. Alltså får en mindre grupp delta i gudstjänsterna på plats och övriga får sitta hemma vid datorerna. (Sänds på Youtube) Den mängd människor för vilka det först planerades fysisk närvaro var 50 men sedan lättades reglerna till 150 den första juli. Då blev inriktningen att i första han skulle ungdomar få närvara och de äldre sitta hemma.
 
På de villkoren har predikningar hållits fredag kväll och lördag. Vad jag sett i programmet två utsocknes predikanter (fr Boden resp Haparanda)  och i övrigt talare som finns här i Luleå.
 
Igår kväll hölls två nattvardsgudstjänster i Örnäsets kyrka. Bosse var vidtalad leda dem men han hade bett Johan och mig hjälpa honom så jag celebrerade vid båda och Bosse och Johan predikade en gång var. Många ungdomar (och några äldre). Gissningsvis över 250 sammanlagt 
 
Idag fortsätter predikningsrna. Kl 12 Erling Välivaara, Mikael Fältros. 14.30 Torbjörn Lindahl, Timo Orre. 17 Göran Esberg, David Orre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0