Oj, vad jag har jobbat

För att göra huset presentabelt inför visningen idag 12.30. Fixa diverse i huset som jag ej ids förklara, plockat undan grejer, ställt ut packade flyttkartonger i förrådet, slutligen slängt allt övrigt löst i klädkammaren och tryckt igen dörren, innan allt ramlat ut igen. Så fint och snyggt har huset aldrig varit sedan vi flyttade in för 33 år sedan. 15 min innan planerad visning ringde mäklaren och så att det blir 15 min senare. Tack för det. Då hann jag skaka några mattor, städa toaletten och byta från svettiga kläder. Sen tog visningen bara ca 20 minuter! Under tiden för jag fram och åter till Statoil och tog en kaffe med bulle.
 
Förutom det yngre par som tidigare önskat visning hade även en person till hört av sig till mäklaren på morgonen och fick komma han också. Enligt mäklaren.var båda intresserade, men ville avvakta besiktningen av huset på onsdag innan dom - eventuellt bör man väl säga för att inte ta ut segern i förskott - ger ett bud.
 
Kartongerna i uteförrådet tog jag sen direkt till bilen för färd till nya bostaden där dom får stå i Mats' lägenhetsförråd t v. Eftersom han redan bor i, och jag kommer att bo i, varsin ände av samma huskropp så kan lådorna enkelt transporteras med min s k lagerkärra som jag haft i årtionden, använt ytterst sporadiskt, men när den väl behövts varit till oerhörd nytta.
 
Ni ser vad som fyller mina dagar. Men tro för den skull inte att det andliga livet försummas. Regelbunden mässa och predikan, daglig bibelläsning och tideböner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0