Ett steg till

på vägen mot husförsäljning. Idag var kontrollant från Anicimex här och gick igenom huset utifrån och in och nerifrån och upp. En del småsaker blev väl funna men inget som inte kan accepteras för ett snart 45 år gammalt hus, byggt med de krav som då gällde. Inget akut som måste åtgärdas och inget som bör skrämma en köpare, enligt besiktningmannen.
 
Då är det bara att vänta på ev bud.
 
Under tiden får jag fundera på de senast tillkomna restriktionerna i kampen mot Covid 19. Vad betyder de egentligen. Är det 8 eller 50 eller 300 man får vara? Och vad är det för skillnad på offentlig tillställning och allmän tillställning? I olika media har olika saker påståtts. Jag påstår inget. Blir bara förvirrad. Men eftersom jag oftast sitter här ensam i min fåtölj så klarar jag alla gränser.
 
Ett glädjebud har jag dock fått. Den kvinna av vilken (tillsammans med hennes man) jag köpt lägenheten, ringde och meddelade att dom lämnar gardiner till vardagsrum och kök, vilka är måttanpassade och inte passar in i deras nya bostad. Och inget behöver jag betala, vilket jag erbjudit.
 
Tack för det.

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Är anticimexbilen diskret?
Svenskar och säkert även tyskar har en irriterande benägenhet att vilja uppfostra varandra, vilket t ex ses på insändarsidor nu i coronatider. Lite mindre uppläxning, lite mera tillbakalutad inställning, lite humor skadar då verkligen inte.
Tysken (och Svensken) säger: Läget är allvarligt, men inte hopplöst.
Österrikaren säger: Läget är hopplöst, men inte allvarligt 😉
Se även:
https://www.vlt.se/artikel/debatt-pandemihumor

2020-11-18 @ 15:53:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0