Gamla vänners dag

är det idag. Tips om saken fick jag i Efter fem i TV4. Där uppmanades man även ringa någon gammal vän som man försummat.
 
Sagt och gjort. Jag ringde en gammal vän som jag känt sedan gymnasietiden, men nu varken träffat eller pratat i telefon med på länge. Det blev ett mycket givande samtal på över två timmar som svepte över många av livets områden. Så kan det gå. Tack TV4 för den uppmaningen.
 
I samtalet fick jag också veta att min prästvigningskompis Timo Saitajoki (nu, sedan länge) präst i Finland, på söndag (sv tid kl 9) predikar från Kronoby församling och det sänds på nätet. Då kan väl jag passa på att berätta att jag predikar hos Luleå Fridsförbund på söndag kl 16 (enligt schemat tillsammans med David Orre), och det kan man också lyssna på via hemsidan.
 
Och allt detta bara på grund av TV4. Senare googlade jag fram att denna gamla vänners dag alltid firas andra onsdagen i maj. Så nu vet ni det.
 
Nu får min gamle kamrat vara nöjd med informationen även om det inte blev någon irritation denna gång. Och vi talade faktiskt i telefon för en knapp vecka sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0