Helgen (som kommer)

blir lite annorlunda för mig. 
 
Dels var det tidigare i veckan lite oklart om Bosse skulle vara helt fit för fight efter förkylning att kunna ta mässa i Hertsön kl 9 (vilket var planerat bli gudstjänsttid några veckor framåt.) Därför blev jag tillfrågad stå som reserv. Problemet var bara att söndag förmiddag är jag engagerad på annan plats. Alltså får mässan i Hertsön även nu på söndag (26/7) bli kl.18.
 
 Och det jag annars ska vara på är en liten församlingshelg i Båtskärsnäs kyrka, Kalix församling. Det blir gudstjänster lörd kl 18 och mässa kl 11 på söndag.
 
Predikant i mässan blir Mikael Fältros (som är predikant i Luleå Fridsförbund) och jag celebrerar. Lörd kväll predikar vi båda.
 
Alla som tar del av detta (eller får kämnedom om saken på annat sätt) och har lust deltaga är givetvis välkomna.
 

Kommentarer
Postat av: Patrick Lundmark

Så Båtskärsnäs kyrka är öppen? Trodde Kalix församling hade stängt ner verksamheten bl a i den kyrkan och en del andra kyrkor med omnejd under covid-19 pandemin. Utsändning över nätet?

Svar: Försökt svara flera ggr, men mitt svar verkar inte synas.Inte utsändnig.
Kyrkan används väl vad jag vet inte regelbundet.
Dessa gudstjänster är ett privat initiativ av människor med förankring/stugor i bygden.
Välkommen.
Torbjörn Lindahl

2020-07-24 @ 10:33:41
Postat av: Patrick L

Svaret har jag sett. Tack för info. Vi har och haft gemensamma vänner; Erica H & Sara L (fr Norge). Försökte få med mig Erica till Båtskärsnäs i helgen men hon var upptagen.

Det var Sara som tipsade mig om din blogg. Jag har varit extremt skeptisk till dig förut. Trott du varit böghatare osv men återigen fått bekräftat genom bloggen & andra vägar att mediabilden av dig inte stämmer. Tack för intressanta inlägg... Ja - ibland i alla fall ;-)

Svar: Jo, Erica känner jag. Sara L lärde jag också känna rätt väl, men bara mailvägen. Det blev tyvärr aldrig att vi möttes öga mot öga innan det var för sent. RIP.
Tack för dina vänliga ord. Alltid roligt när förutfattade meningar kan rivas ner. Om vi möttes någon gång kunde vi kanske försätta det arbetet.
Torbjörn Lindahl

2020-07-26 @ 21:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0