Inte tog det slut

med det jag berättade om gudstjänsten. Alltså söndagens händelser. * 
 
Efter kyrkbesöket blev det några timmar hemma med bl a  promenad ut på närbelägna landsbygden. Sedan blev jag upphämtad av goda vänner för färd till sommarstuga i Bälinge för firande av kollegans, tillika vännens och prästvigningskamratens Lars-Gunnar, 70-årsdag. Tillsammans med värdparet själva var vi tio personer som deltog i firandet. Vid ankomsten befalldes alla tvätta händerna (Corona ni vet!) och vi åt och fikade givetvis utomhus. Helt passande i det fina vädret. Mycket trevlig eftermiddag.
 
Först av alla bröt jag och skjutsande vänner upp och satte kurs söderut. Rättare sagt mot Skelleftehamn där vi fick ägna aftonen åt goda vänner från Armenien som efter 17 år i Sverige, fasta jobb och erkänt stor förmåga sköta och försörja sig själva ännu inte fått något permanent uppehållstillstånd. Dom vore ett stort plus för hela vårt land. Innan vi for fick vi be för dem ock köpa lite blåbär som dom plockat.
 
Hemma först efter kl 22. Så blev hela dagen vad vi kallar en trevlig dag.
 - - - - -
(Tillägg onsdag) Resten av veckan hittills har jag nog mest ägnat åt förberedelser inför ankomst av studenter som ska hyra rum här. En tills vidare och en bara september ut -  han får bo i mitt arbetsrum/gästrum. 
 
Idag har jag storstädat hela huset - t o m dammsugit 😊
 

 
Jag började denna bloggpost i måndags men blev tydligen avbruten innan publicering

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Lider med dina armeniska vänner, har egna upplevelser som grunda att jag förordar permanenta uppehållstillstånd:
https://gront.mp.se/debatt/inhumant-med-tillfalliga-uppehallstillstand/

2020-08-20 @ 09:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0