Uppsala

lärdomsstaden, och ungdomsstaden - jag bodde ju där knappt sex år under 70-talet - har jag varit till under en vecka. Tillsammans med äldste son. Orsak: tömma hans lägenhet* som han haft uthyrd under sista året, nu då han bestämt sig flytta åter till Luleå.
 
Vi åkte ner förra torsdagen och hem igår/i natt (ankom Luleå ca kl fem i morse). En orsak till den sena avfärden (kl 15 istället för planerat förmiddag) var att vi endast fått tillgång till ett mindre one way-släp än vi hoppats på och därför insåg under ilastningen att detta kommer inte att gå, alltså blev det att på stående fot avgöra vilka möbler som kunde offras och fara med desamma till återvinningen. 
 

 
* och där får min gamle kamrat orsaken till sin plågsamma hunger efter intressanta och tankeväckande inlägg på denna ringa blogg. (Om den djupa anledningen till hans klagan efter bara en veckas o-bloggande från undertecknad beror på denna bloggs ytterst intressanta karaktär, eller ska ses som exempel på den totala meningslöshet som nu präglar honom som pensionär - det får bli osagt.)

Kommentarer
Postat av: Kamraten igen

Visst är ditt skrivande småintressant men det finns faktiskt en tanke till när du ”är tyst”. En typ flash-back.
När du för några år sedan körde din (dåvarande) anabola moped höll du på att ramla ur själva folkbokföringen. Naturligtvis var det bloggtystnad då och när det glesnar nu tänker jag: Han har väl inte bänglat.”

2019-06-22 @ 13:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0