En viss dag

som kan göras synnerligen trevlig firades i kväll. Eller exakt: igår kväll eftersom det redan blivit imorgon. God vän tillika kollega och jag stämde träff å trevlig lokal i staden och åt räkmacka och drack något gott därtill. Eller var det så att vi drack något gott och åt en räkmacka när vi blev hungriga? Jag minns inte så noga. I vart fall firade vi en dag som årligen nämns på en blogg som jag dock inte kan rekommendera eftersom det kan ge mig en ny domkapitelsanmälan. Och det vore ju onödigt om hela högvördiga domkapitlet med biskopen och lagmannen och sekreteraren och hela gänget skulle bli tvungna dra allt ett varv till bara för att sedan frikänna mig. Alltså får kära läsarna sväva i ovisshet.
 
Domkapitlets lagman hälsade jag för övrigt på under nyårsdagen då vi möttes vid högmässa i Domkyrkan, han kyrkvärd, jag gudstjänstbesökare. Mässan leddes av kollegan Mats som numera finns mest i domkyrkan efter att förr varit mest i Örnäset och Hertsön. Trevligt råkas igen. Fint genomförd gudstjänst.
 
Nu är det 2017. Då blir det snart 100 år sedan ryska revolutionen. Och mindre än två år innan man blir pensionär. Bäst att lägga på ett kol så man hinner åstadkomma den där väckelsen som absolut hade varit ett faktum för länge sedan om inte en massa om och men hade varit. 
 
Men nya bloggilägg blir det. Om vi får leva.
 
Gott nytt år alla kära läsare!

Kommentarer
Postat av: Maria

Väckelse? Vore kul om du fick rätt! Gasa på, man vet aldrig!

2017-01-03 @ 09:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0