Levande blommor

- i mitt hus! 
 
Du gissar rätt. Jag har fått dom. Vänstra buketten av församlingen i onsdags. Den högra mer oväntad. Vem gav den?
 
Fick telefonmeddelande från blomsterhandel att dom ville leverera blommor och undrade om någon var hemma. Det var jag inte då men sen. Först försökte vi hitta en tid då leverans skulle passa. Sen beslöt jag hämta dom själv då jag ändå tänkt vara en stund på stan idag. Sagt och gjort och som tack för att dom slapp leverera fick man lite choklad. Tack för det.
 
Väl hemma kunde jag se vem blommorna var ifrån. Kyrkomötet! Med "Tack för ett värdefullt arbete i Valprövningsnämnden."
 
Hoppsansa! Jo, jag har suttit i Valprövningsnämnden sista mandatperioden. Det var vännerna i kyrkomötesgruppen som tyckte jag skulle ha något att göra när jag 2013 inte kandiderade till kyrkomötet igen. Som ersättare har jag suttit med. Det är till den nämnden man överklagar till om man tycker något gått fel i samband med kyrkovalet. Ett (eller två) sammanträden har nämnden haft. Aldrig har jag som ersättare kallats. I övrigt har det varit att yttra sig över något eller ta några enkla beslut där alla via nätet fått ge sina synpunkter på det ordföranden föreslagit. För det mesta (=alltid) har vi hållit med.
 
Roligt att en så ringa insats från en ersättare blivit "värdefullt arbete". 
 
Nu gäller det bara klara det värdefulla arbetet att hålla liv i blommorna. Jag har satt dom i vaser och fyllt i vatten. Var det nå't mer?
 

Kommentarer
Postat av: Jonas M

Vilka fina och välförtjänta blommor. Passar bra nu till jul! Önskar dig en god och välsignad julhelg!

Svar: Tack så mycket. God jul med Guds frid till dig.
Torbjörn Lindahl

2017-12-24 @ 20:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0