Begravning och sjukkommunion

var dagens stora uppgifter. Utöver det div arbete av mer administrativt slag.
 
Efter jobb lite inköp för att kunna ordna enkel middag till god vän som infann sig på aftonen. Sen uppbyggliga , intressanta teologiska samtal resten av kvällen.  Avslutning med bön. En mycket fin kväll.
 
Nu är jag ledig i dagarna två. Då blir det lite julförberedelser. Men inga överdrifter.
 
Överdriven är dock min allt mer påtagliga glömska. Igår när jag kom hem från jullunchen hittade jag inte husnyckeln. Letade i alla fickor i rock, kavaj och byxor utan att finna. Lyckligtvis kom jag in ändå eftersom hantverkare som varit i huset från morgonen fått reservnyckel att låsa med och sen lämna till granne en bit bort. Alltså in men sedan åter till stan för att besöka alla platser jag befunnit mig på och alla vägar jag gått på osv. Kanske hade husnyckeln glidit ur ficka där den befunnit sig i samband med handskes eller bilnyckels framdragande därifrån. Ni förstår. Efter dagens slut hem igen och in med reservnyckelns hjälp. Och vad ser man? På sin rätta plats ligger ordinarie husnyckeln.
???
Ingen annan förklaring finns än att det faktum att hantverkare fanns i huset när jag for + att jag instruerar dem om låsning och nyckellämning gjorde att jag själv glömde min egen nyckel. Jag skulle ju gå utan att låsa huset.
 
Hur glömsk får man bli innan man blir utköpt? Så länge man kan fira högmässa by heart får man kanske vara kvar.
 
 Och så till sist en liten bild av uppskottade gången från altandörr till förråd. Den mesta snön kom redan för en månad sedan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nog har väl Dp sagt att det inte finns någonting du kan göra ?

Svar: Har jag?
Torbjörn Lindahl

2017-12-25 @ 16:51:41
Postat av: Ann O Nym

Dp ska nog utläsas domprosten

2017-12-26 @ 21:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0