Jag tänkte ju ta paus och vila

ett tag från bloggen. Det gick tydligen inte mer än två dagar. Men skälet till att jag ändå vill skriva några rader är att det idag är fem år sedan pappa dog. Kan inte låta bli nämna det. Till yttermera visso är det idag två år sedan jag for omkull med motorcykeln. Då jag inte skaffat någon ny börjar vissa av mina vänner förfalla till falsk säkerhet. Det bör dom inte. När som helst kan den stå i garaget. Värt att nämna är också att det nu är en månad kvar till kyrkovalet då du ska rösta på Frimodig kyrka.

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Äsch, fortsätt du att skriva när andan faller på! Det gör du bra. Och det är inte så högtidligt eller hemskt om det dröjer några veckor eller år mellan varven. Själv har jag dej på en blogglista där din blogg ploppar upp bara när du har skrivit något nytt. Så jag behöver inte gå in här och kolla stup i kvarten - och bli besviken om inget hänt.

Enda anledningen att (som Dag Sandahl nyligen) meddela frånvaro eller nerläggning är möjligen att förekomma falska rykten om svår sjukdom eller död ("nu har han inte skrivit sedan i somras", typ). Men känn det inte som en förpliktelse att skriva, bara som en möjlighet. Att lägga ner hela bloggeriet bara för att det blir för jobbigt att skriva var och varannan dag vore onödigt.

Svar: Tack för uppmuntran.
Torbjörn Lindahl

2017-08-18 @ 12:06:03
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Jonas M

Jag håller med Andreas

2017-08-19 @ 19:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0