Nu är helgen slut

Det har inte varit så vackert väder. Synd för alla som tänkt vara ute och glädja sig i det vackra vädret. Om nu någon hade tänkt det. 
 
Själv blev jag uppringd av äldsta dottern i går morse och fick frågan om jag ville komma och hjälpa hennes man med lite snickeriarbeten på deras förråd som är under uppförande. Eftersom den typen av arbeten hör till det roligaste jag vet så slängde jag mig i bilen. En släng av ovädret fick vi också så en del av arbetet fick utföras med regnställ* på. Sågandet skedde dock i garaget.
 
Kort besök hos god vän innan jag lämnade grannstaden och for hemåt.
 
Även idag var jag iväg. Min viktigaste insats denna dag var kanske att få äldsta barnbarnet att lugna sig så att han kunde sova middag.
 
Dagens gudstjänst blev om aftonen i bönhuset efter att jag bestämt för att inte gå på annan gudstjänst i rent studiesyfte. I bönhuset fick jag höra två predikningar. Alltså anser jag mig ha uppfyllt Katekesens ord att inte förakta Guds ord och predikan. Alltså kan det förlåtas mig att jag några gånger kört elsåg och skruvdragare. Och när vi sjöng gamla gedigna psalmer ur 1937 års psalmbok så hann jag tänka att det uppväxande släkte som veckorna i ändå sjunger detta måste få en mycket gedignare andlig fostran än dom som bara sjunger s k lovsånger med många gånger ganska ytliga och till intet förpliktande texter.
 
Snart slut på matchen Frankrike-Schweiz. 0-0 ännu. Ska även denna match avgöras i sista minuten, som flera andra hittills i detta EM. Nä, det blev oavgjort
- - - - - 
* mitt MC-regnställ. (Så uppfyller jag ett av mina löften från denna ringa bloggs ännu ringare begynnelse - ett löfte jag inte lyckats hålla! - att alltid få med något MC-relaterat oavsett vad jag skriver om)
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Söva barnbarn, snickra, bönhuset, fotboll på teve. En dag med träning inför pensionärslivet? Låter som en trevlig tillvaro!

Svar: Tänk att man behöver träna för pensionärslivet också.
Torbjörn Lindahl

2016-06-20 @ 09:06:19
Postat av: Ann O Nym

Jaha, där kom det...
snart kommer meddelande om att ny anabol moped är införskaffad?

Svar: Man vet aldrig. Men jag kan inte låta bli spana in lite annonser.
Torbjörn Lindahl

2016-06-20 @ 12:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0