Andra semesterveckan

Har börjat - och kommit igång. I måndags startade dagen med snabbt verkstadsbesök för att fixa liten garantigrej på bilen. Passade även på beställa lasthållare. Det fanns två sorter. Stål och stål/aluminium. De senare var 300 kr dyrare.
- Vad är det som skulle göra det värt att köpa de dyrare? frågade jag troskyldigt.
- Det är väl bara att folk ska se att du köpt något dyrare, sa försäljaren.
Det tyckte jag inte det var värt.
 
Sedan stack jag nästan omedelbart till Töre och mötte svärfar och svägerska. Svågern var på utflykt till Boden och infann sig något senare. Då blev det surströmming och en trevlig kväll. Övernattning i den fina friggeboda som svärför inköpte för många år sedan då våra äldre barn började bli så stora att hela familjen hade svårt rymmas i bagarstugan då vi kom på besök. Då fick jag återigen sova i en av slaferna i den våningssäng min tvillingbror och jag delade en stor del av vår uppväxt. När mina föräldrar sålde sin villa kunde jag påpassligt överta den och ge den ny användning.
 
Tisdag hem igen. Köp av beställda lasthållare och sen avkoppling. Det har varit en viss anspänning att under första semesterveckan ha tre predikningar framför sig. Nu blir det riktig vila.
 
Under senare år har jag haft studenter inneboende. Igår la jag ut en annons på studentbostadsservice och vips hade jag så många intressenter att jag i morse lät dom ta bort annonsen. Ändå kan jag hyra ut två rum flera gånger om. Stor bostadsbrist!
 
Har även ägnat lite tankemöda åt de frågor jag fått angående en av mina predikningar i helgen. Skrev ett ganska långt svar till en broder som skrivit ner några synpunkter. Kanske kommer det i bearbetat skick som blogginlägg så småningom.
 
Idag är det fint väder. Man skulle kunna ägna sig åt något slags utearbete. Men vad skulle det vara? Och varmt och svettigt blir det. Jag hittar nog på något inomhus. I värsta fall blir det kanske t o m dammsugning
 
 

Kommentarer
Postat av: Irene G

Kakorna då? :)

Svar: Fiasko.
Torbjörn Lindahl

2016-08-05 @ 09:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0