Ny motorcykel?

Eller ingen? Det är frågan.
 
Idag var jag in på två olika MC-affärer i stan och såg åtminstone några som mycket väl skulle kunna bli efterträdare till min hittillsvarande. Frågan är bara om jag är beredd satsa vad som krävs
Ekonomiskt alltså.
Och om jag tror mig om att köra så mycket att det är lönt. Men rädd? Nej, inte. Tanken på en MC-tur lockar lika mycket som förr.
 
Men någon mer körning med gamla hojen blir det inte. Försäkringsbolaget har beslutat avstå alla försök reparera den åt mig och löser in den istället. Jag fick fem tusen mer än jag i fjol erbjöds i inbyte vid ev köp av lite nyare hoj. Då bör man var nöjd tycker jag. Sen försvann ju lite i självrisk, men det må väl vara.
 
Lite bilder på motorcykeln har kommit från Gällivare där den står parkerad. Jag fick dem via försäkringsbolaget. Här kommer de nu för beskådande. Den som inser vad man kan titta på inser lätt skador och kan se hur sned hela hojen blivit. Inget att åtgärda. Den är dock 18 år och har 9500 mil i bagaget.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hans Odeberg

Synd att inte bolagen anser det värt att reparera gamla cyklar. Själv hoppas jag kunna puttra runt lite på min Suzuki -78 till våren, utifall jag får tid att renovera bromsarna.

Klart du ska ha ny (gammal?) hoj. Hur tar man sig annars runt mellan kyrkorna i Norrland? Inte ens här nere i sydvästra Skåne går det några bussar på söndagar.

2015-10-06 @ 08:57:04
URL: http://bubbavel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0