Alpha-helg och domkapitel och Paris

Fast det är ju bara en halv helg vi brukar ha våra Alphahelger. Men nu har vi i vart fall haft det. Fredag kväll till lördag kväll. Som vanligt ute på Sundet i Gäddvik
 
Denna gång var vi dock betydligt färre än vi brukar vara. Men lika avstressande och givande. Den här gången var dock jag inte med som förebedjare vilket jag oftast är. Då fick jag själv chans ta emot förbön. Det var gott.
 
Igår fick jag också en epost från domkapitlet. Så här i tillsynsärendets sista skälvande veckor (det ska avgöras tredje december och har pågått i snart fem månader) vill domkapitlet ha svar på en fråga som tydligen uppstått vid läsningen av en av mina bloggposter. Därmed flyttas fokus i ärendet mer än tidigare mot lärofrågor.
 
Ska jag därmed frukta att snaran om min hals dras åt ytterligare? Jag vet inte.
 
Då domkapitlets fråga innehöll ett ord, kring vilket hela frågeställningen snurrade, som jag i min egen text inte använt, så får jag väl erkänna att jag inte svarade på frågan lika rättframt som kapitlet möjligen önskat. Jag ville nämligen inte riskera låta mig snärjas genom att lockas in i diskussioner som normalt inte är dominerande i min egen tankevärld (det gäller ju att vakta sin tunga eftersom "everything you say can be turned against you".)
 
Min tankevärld har ikväll också upptagits av terrordåden i Paris. Jag känner att jag borde skriva något om detta men vad kan en vanlig enkel människa bidra med som inte någon expert redan sagt?

Kommentarer
Postat av: Bodil

"Can and will be used against you..."

Inte bara kan, utan kommer att användas mot dig...

Svar: Ännu värre!
Torbjörn Lindahl

2015-11-14 @ 22:52:27
Postat av: den antecknande kamraten

Vad?

Svar: Mail kommer m mer info!
Torbjörn Lindahl

2015-11-14 @ 23:54:58
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se
Postat av: Tony Malmqvist

Vad det beträffar det fruktansvärda som nu har inträffat i Paris behöver man nog inte vara en expert för att uttala sig om det som har skett, räcker att man skänker en tanke åt de drabbade.

2015-11-15 @ 16:27:42
URL: http://jagenkristen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0