Dag Sandahls blogg

ska jag inte hänvisa till eller rekommendera.
 
Jag har nämligen nåtts av den informationen att den som gjort det blivit anmäld till domkapitlet. Bäst att passa sig alltså. Då berättar jag bara om Dags blogg utan att på minsta sätt hänvisa kära läsarna att läsa själva än mindre rekommendera dem att göra det ännu mindre hjälpa dem på traven genom en länk.
 
Jag berättar bara det jag redan berättat: att Dag gör ett blogguppehåll men tillägger det roliga och intressanta att hans blogg nu förvandlats till s k autoblogg dvs en blogg där kommentatorerna fortsätter skälla på varandra utan att bloggaren tillför några nya debattämnen. Det synes mig som om det i kommentarsskaran finns ett anral personer som är så vana skälla på varandra att dom inte kan låta bli. Ungefär som politiker. Vi vet att vi är oense men inte om vad. Ytterst intressant - kyrkligt? - fenomen
 
Själv faschineras jag fortsatt av fenomenet domkapitelsanmälningar. Att man kan bli anmäld för att man till en god vän på annan ort berättar om det s k läget på sin egen ort. Det trodde ni inte. Inte jag heller. Trodde alltså.
.
MC-tur till Boden blev det idag också med lite husmålning efter jobbet. Slutet är nu riktigt nära. I dagens NSD  finns reportage om arbetet. Med bild på både svärsonen och hans far i målartagen. Vid dagens besök fick jag även vara barnvakt en stund. Att en unge på mindre än ett och ett halvt år är en sån hejare på mobiltelefon...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem har blivit anmäld? Och varför?

Svar: Nu blir det gissningstävling...
Torbjörn Lindahl

2015-07-17 @ 18:46:23
Postat av: Anonym

Ja, är det inte fascinerande att det kan vara så förkastligt att lyssna på den som Svenska kyrkan själv kallat och vigt att förkunna Guds ord. Det är väl mer komprometterande att Sv k låter Dag Sandahl vara präst än att behandla honom som en prätt. För sv k vill väl ändå inte att vi ska stänga öronen så fort en präst har något att säga, eller?

Svar: Ja, "skjuta budbäraren" är ju en klassiker.
Torbjörn Lindahl

2015-07-18 @ 00:12:29
Postat av: den gamle kamraten

Oj då!
Jag som på min blogg till och med har en länk till Sandahl. Och nog skrivit om honom någon enstaka gång. Till och med lagt ut porträtt av mannen ifråga.
Men det är inte jag som är anmäld...

Svar: Nej, det är inte du som är anmäld.
Torbjörn Lindahl

2015-07-18 @ 11:21:15
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0