Nu är jag hemma

I mitt eget hem. Sen ca åtta timmar tillbaka. Efter nära nog exakt två veckor på lassarett. Mestadels i Luleå men ett drygt dygn i Umeå dit jag transporterades t o r med ambulansflyg. Det var för att få mer kompetens att kolla ena njuren i vilken varit en liten blödning.
 
Jätteskönt vara hemma. Men bara i mittten av förra veckan när det började talas om hemfärd var jag jättenervös och undrade hur det skulle gå. Men sedan har det ju gått framåt med stora steg för varje dag.
Ett besök har jag redan hunnit få. Av en prästkollega som hade sockentyg med så vi kunde fira mässa. O, om människor mer kunde förstå av mässans välsignelse.
 
Ljuvligt också att få provliggga sin egen säng. Tänk vilken välsignelse att jag i vintras köpte en höj- och sänkbar säng. Den kommer verkligen väl till pass nu.
 
På aftonen infann sig goda vänner som erbjöd sig handla åt mig så nu håller jag svälten utanför dörren ett tag. Lite hjälp lär jag behöva framöver då jag inte får köra bil med så starka smärtstillande tabletter i kroppen.
 
Stort tack till er alla som hittills stöttat mig med sms, telefonsamtal, besök mm och framförallt med förböner.

Kommentarer
Postat av: Bodil

Egen härd är guld värd!
:) Vad härligt att höra att du fått komma hem igen. När du blir mer rörlig kan du göra studiebesök på din arbetsplats :P Välkomnar du besök av även andra än präster med sockentyg, eller är det bara sådant som hägrar nu? ;) Fortsätter att be för ett snabbt tillfrisknande...

Svar: Även andra än präster är välkomna. Men ring först för jag orkar inte alla på en gång.
Torbjörn Lindahl

2015-09-01 @ 18:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0