Ledig söndag

For till äldreboendet och hämtade mamma och tillsammans for vi till Örnäsets kyrka. Sen tog vi en liten biltur. Först förbi kyrkogården och pappas grav. I morgon är det tre år sedan han dog. Sen for vi omkring lite i gamla hemtrakter på Knöppelåsen. Fick även hälsa på gammal bekant som bor kvar några gator bort från där vi hade villan.
 
Hemkommen skrudade jag snabbt om och gav mig ut på ganska lång MC-tur. Säger inte mer än: oj, så skönt och avstressande det är att åka motorcykel. Enligt plan ska jag även passa på åka hoj lite mer under kommande lediga dagar. Det ska ju bli fint väder också sägs det.

Kommentarer
Postat av: Anna

Nå åk du motorcykel. Men med din "vän söderöver" som stöttar dig så ivrigt behöver du inte några fiender. Detta tilltag med att skriva falska brev kan i värsta fall spilla över på dig.

2015-08-19 @ 18:23:58
Postat av: Dan Sarkar

Nu har du snart haft söndag hela veckan, Torbjörn... Kom tillbaka till bloggen! Du är alltid intressant (utom när det handlar om mc, men även solen har fläckar), påläst (dina teologiska utredningar i punktform skulle sammanställas och ges ut till uppbyggelse och undervisning)och klurig (har själv reagerat på att man använder fobibegreppet för att nedvärdera istället för att diagnosticera: Jag har ännu inte träffat någon homosexuell person som skrämt mig (flera är mina vänner, andra tycker jag illa om, men rädd för någon? Nej, inte vad jag kan komma på i alla fall), men däremot är jag rädd för en del heterosexuella personer och torde därför snarast kallas heterofob). När det gäller anmälningarna så måste de falla platt, så humorbefriade och yttrandefrihetofoba som de är.

2015-08-20 @ 16:09:08
Postat av: Bodil

Så tråkigt att höra om ditt oväntade "äventyr".
Vi är många som ber för dig och hoppas på ett smidigt tillfrisknande.Kram på dig...

2015-08-20 @ 19:13:10
Postat av: Ann-sofie Kassberg

Krya på dig! Och tack Gud för att du förbarmar dig över oss alla och hjälper! Jag läste på Dags blogg att du haft närkontakt med ren... huga. Jag som har svårt att tro på att något är slump här i världen tänker då att Guds vilja sker, allt vilar i hans hand. Om vi alla ska tömma varsin vredesbägare så hoppas jag nu att din är tömt till botten, inklusive dräggen.
Guds frid
Ann-sofie Kassberg

Svar: Tack för de orden.Allt i Guds händer
Om jag verkligen varit o närkontakt med ren är osäkert
Kan ha varit så att blotta åsynen fick mig tvärbromsa o ramla.
.
Torbjörn Lindahl

2015-08-23 @ 10:34:24
Postat av: Populisten

Jag är en både lat och glömsk förbedjare men försöker komma ihåg dig i mina böner efter bästa förmåga. Både med anledning av olyckan, sedan jag läste om den, och domkapitelsanmälan. I det senare ber jag även för dina anmälare och manar alla till det.

Jag hoppas att du snart är tillbaka i ditt ämbetes bestyr, på bloggen och i sadeln.

2015-08-23 @ 15:17:09
URL: http://populisten.wordpress.com
Postat av: Alma-Lena

"Hur gick det med renen?" hade vår familj med sin råa humor sagt. Jag hoppas du klarade dig utan men dvs. att du fortfarande är menlös, men även renen hoppas jag klarade sig. Krya på dig!

Svar: Enligt bärgaren som tog hamd om motorcykeln finns inga tecken på krock med ren. Troligen sladdade jag omkull vid tvärnit.
Torbjörn Lindahl

2015-08-24 @ 05:55:15
URL: http://barockbloggen.blogspot.se
Postat av: Andreas Holmberg

Ja, kanske både ditt och renens liv sparades på så vis. I vilket fall som helst har du motbevisat den gamla läsarsångens ord: "Det finns ingen ren på vår jord."

Skulle du efter detta utveckla renfobi har jag den största förståelse. Men jag är så innerligt glad att du klarade dej med diverse frakturer - kom t.o.m. Håkan Sunnliden tillbaka i tjänst ska väl du kunna göra det oxå. Och med vänner som Rehnman och Rehnström kan kanske ett försonande skimmer så småningom spridas t.o.m. över den försåtliga renen.

Guds frid och god bättring tillönskas dej. Och en fortsatt skön sensommar - trots allt! / Andreas H. som numera har en cykel med elmotor som väl då också måste vara en motor-cykel om än maxfarten ligger på ca 40 km/h.

2015-08-24 @ 09:30:06
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Anna

F ö har jag just skrivit om ditt "ärende" på min egen blogg och hur jag och kommentarer tolkar det. God bättring!

2015-08-24 @ 11:27:50
URL: http://entrevligtjej.wordpress.com
Postat av: bertil kero

Vi tänker på dig pga MC-olyckan och hoppas på tillfrisknande - allt är i Guds hand det är vår förtröstan i motgång som i medgång

2015-08-24 @ 18:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0