Andra rekord

Vad ska man blogga om nu då? När man kan gissa att mediala uppmärksamheten nått sin topp? Givetvis kommer jag anmäla Norrbottens-Kuriren till pressombudsmannen för rubriken "Skandalpräst" på lördagstidningens framsida. Att en del haft kritiska synpunkter på ett och annat jag skrivit på min blogg under åren, det må vara. Det kan jag köpa. En blogg som ingen bryr sig om , hur roligt är det på en skala? som mina barn sa i sin ungdom. Men "skandalpräst"? - nej, den rubriken förtjänar jag faktiskt inte.
 
Nä, får ägna mig åt andra rekord. Just nu följer jag med spänning budgivningen på min mammas lägenhet som vi håller på att sälja. Uppkopplad har jag blivit till mäklarens datasystem så varje gång ett nytt bud kommer plingar det i mobilen. Efter söndagens och måndagens visningar har nu budgivningen kommit igång.
 
13.41 kom första budet. Det var precis utgångspriset. Sju bud senare kl 17.17 hade priset stigit med 405 t kr. Snabba ryck. Stor bostadsbrist har drivit upp priserna på lägenheter så att det nästan blivit ett talesätt bland lägenhetsägare: "vi borde skaffa oss nåt billigare. Vi säljer lägenheten och köper en villa". Vi får se var det hamnar. Själv har jag funderat på om jag skulle köpa den och sälja mitt radhus. Men fakum är att priset för lägenheten blir ungefär detsamma som jag kan förvänta mig få för huset. Och då tillkommer en hyra på nästan 6000. Är det sant att dom enda som kan bo i centrala stan är pensionärer som kan sälja villor från 60-talet med stora attraktiva tomter? Ungefär som mina föräldrar när dom köpte lägenheten för 15 år sedan?
 
Nu väntar jag på nästa pling i mobilen. Nytt rekord?

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Kuriren måtte helt ha tappat sansen och balansen. Eller är det din "kalixofobi" som retat upp någon rubriksättare på redaktionen? Någon kanske är från det hållet och talar extremt långsamt utan att riktigt kunna hantera reaktionerna på detta? Skandal, Kuriren!

2015-08-05 @ 08:13:36
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Sofia T Vasara-Hammare

Här kommer plinget!! Stöttar dig!
God natt

2015-08-05 @ 09:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0