Slutbloggat?

Min gamle kamrat skrev för någon dag sedan på sin blogg att inspirationen för fortsatt bloggande börjar tryta. Antydde t o m att hans bloggande kanske närmar sig sitt slut!
 
KOMMER INTE PÅ FRÅGA!
 
Hur skulle det gå om jag inte hade en bloggkamrat att då och då reta eller själv få ett litet tjuvnyp från. Det skulle ju förta en del också av min bloggarglädje. Om min gamle kamrat inte har omsorg om sina läsare kan han väl ha det om mina!
 
Inlägget efter verkar han dock ha återfått inspirationen och bebloggade känt domkapitelsbeslut som även jag och Dag Sandahl tidigare kommenterat. Annars klagade han över att han inte har lika lätt finna något som berör längre. Den känslan kan jag delvis dela. Håller vi på bli för gamla? Har vi börjat ge upp med den yttre organisationen "svenska kyrkan" så vi inte längre ids blogga om dess tokigheter (då avser vi givetvis "svenska kyrkans nationella nivå" och möjligtvis domkapitel och stiftskanslier - inte våra lokala arbetsplatser!). Även Dag Sandahls hittillsvarande bloggar från innevarande kyrkomötessession synes ha en annan prägel än tidigare. Det är som om han inte tar saken riktigt på allvar längre. Men sitt bloggande måste han fortsätta ta på allvar. Om Dag skulle sluta med sina uppiggande morgonbloggar vet jag inte vad som skulle kunna ge energi för dagen.
 
Själv tänker jag fortsätta med mina bloggar. Men som kära läsarna väl vet vid det här laget levereras dom oftast sent på kvällen. Detta är ett undantag. Ledig dag.
 
Nu väntar jag bara på att gå ut och luncha med några som är mig nära och kära.

Kommentarer
Postat av: maria, Skonummer 39

Det finns väl alltid nåt att skriva om. Kodord: Sattajärvi/Pajala.

2014-11-19 @ 17:27:19
Postat av: Anna

Din blogg är jätteintressant! Sluta inte blogga!

Svar: Nej, det gör jag inte.
Torbjörn Lindahl

2014-11-22 @ 21:24:48
URL: http://bibelkristna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0