Nu börjar Kyrkomötet

Ni kan även läsa blogginlägg därifrån hos Dag Sandahl och Håkan Sunnliden. Redan i eftermiddag har dock vår nomineringsgrupp varit samlad. En del lustigheter kan man notera, tex att en av dem som en gång var med och bildade gruppen POSK (Partipolitiskt obundna i svenska kyrkan) nu motionerat om att man ska byta beteckning från "nomineringsgrupp" till "parti". (Förstod ni det lustiga?)

Ja, ja. Än så länge har inte så mycket hunnit ske. Men vi påstår som vanligt med bestämdhet att Frimodig kyrkas ledamöter har roligast.

Kollegan Sunnliden påstår att deras majestäter ska infinna sig vid öppnandet i morgon. Är det sant? Då får jag återigen beklaga att det gick bättre för Frimodig kyrka i senaste valet. Det innebar att jag fick min plats en bit in på andra raden i plenisalen istället för längst ut på första raden som under förra perioden. Då var jag den ledamot som satt närmast de kungliga - de gånger de var där. Då hade jag haft chansen att "tårta" kungen. Varför tog jag aldrig den? Då hade jag haft mitt namn i historieböckerna för alltid. Nu förblir jag bara en enkel Frimodig som ingen bryr sig om.

Får nöja mig med att ha namnet skrivet i himmelen.

Kommentarer
Postat av: Bodil

Men du vet ju också vem som skriver historieböckerna...Bättre då med eldskrift i Guds bok.

2012-09-25 @ 09:26:59
Postat av: den gamle kamraten

Intressant att du sitter och harmas över att du kunnat "tårta" kungen och så hamnat i historien men inte gjorde det. För egen del hade jag när jag gjorde lumpen mannen ifråga precis framför det fordon som jag satt bakom ratten i. Tomgång rådde och jag minns att jag tänkte "kopplar jag ur, petar in ettan, varvar och släpper kopplingen skuttar bilen rakt över honom". Gjorde inte så men hade alltså möjligheten att mosa majestätet - med en ambulans.

Svar: Huuu! Mosad av en militärambulans med en tårta i ansiktet! Tur att man inte är kung!
Torbjörn Lindahl

2012-09-25 @ 11:44:11
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se
Postat av: Bosse

Har ni inte något att skriva om. Skriv det inte.

Svar: ?????
Torbjörn Lindahl

2012-09-25 @ 22:30:23
Postat av: Per H

Detta inlägg får väl sorteras in i kategorin "allvarliga skämtsamheter"... För egen del tycker jag inte "namnet skrivet i himmelen" låter som en B-notering precis. :-)

2012-09-26 @ 19:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0