Idag har det varit en fin dag

Utan prommenad, dock, så Ann O Nym får ingen rapport från promenerandet. Istället kom en kollega förbi vid lunchtid och tog mig med ut till ett av stadens näringsställen så vi fick äta tillsammans och snacka en stund. Givetvis blev kollegans lunch därmed lite längre än normalt men det måste väl accepteras då han brydde sig om en sjuk arbetskamrat och därtill kyrkoavgiftsbetalande kyrkomedlem.

I kväll var jag till Hertsökyrkan på kvällsmässa där densamme kollegan vikarierade för mig. Mycket fint och stilla och trevlig samvaro efteråt med te och avslutning med gemensam bön. Roligt att känna att det finns en församlingsgemenskap som kan hålla ihop även om ordinarie präst är borta ur tjänst.

Lika roligt var det dock inte när jag skyndat mig hem och parkerat mig framför TV:n för att se Hockeykväll. Luleå hade förlorat mot AIK (Solna - inte Skellefteå, måste man kanske tillägga för alla norrlänningar).

Nå, den underbara friden från kvällens mässa består så nu hoppas jag på god vila. God natt, kära läsare. Tack alla, som via bloggen eller vid personliga möten lovat mig förbön.  Liten ursäkt också till några av er som mött mig men inte fått prata med mig (tex några av er som jag såg genom glasrutor och dörrar på kansliet igår): det är bara det att ibland när man för 23 gången på 14 minuter får frågan "hur har du det" så orkar man inte dra alltihop igen.

Kommentarer
Postat av: "En kollega nära dig"

Så det var därför du inte var hemma då jag gjorde ett "hembesök" hos dig! Men eftersom jag ändå var "i farten" fick en nära granne till dig njuta av mitt sällskap. Därtill fick jag njuta av en god lunch!

2011-01-30 @ 23:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0