Torsdag

Ingen särskilt märkvärdig dag. När jag är i tjänst så är det alltid den dag jag besöker häktet, men nu under min sjukskrivning får det vila. Idag var jag dock in till församlingens kansli och pratade med min arbetsledare. Jag funderar nämligen på att börja jobba lite tidigare än planerat, men bara några dagar i veckan på deltid. Efteråt for jag till badhuset och simmade.

På kvällen blev det veckomässa i Hertsökyrkan. Kollegan Bo leder veckomässorna nu under min sjukskrivning. Och han gör det fantastiskt fint. Vi var tio personer om jag minns rätt. Efteråt drack vi te  och samtalade och bad tillsammans. Fin gemenskap.

Hann även kolla eposten i jobbdatorn. Några mail fanns i inkorgen. Några ointressanta (de flesta) något som gjorde mig glad och uppmuntrad och något som gjorde mig irriterad.

Nu sitter jag och på nätet kollar kvällens avsnitt av Antikrundan. Det sänds från Umeå. Inspelades i somras. Min svägerska var där och fick något värderat. Nu måste jag ju kolla om hon kom med i sändningen*. Ringde min bror för att fråga men dom hade inte heller sett programmet eftersom dom varit på bibelstudium. Vilka fromma tvillingbröder: en har varit på mässa och en på bibelstudium. Jag blir helt imponerad. Det finns hopp för svenska kyrkan!

* hon var inte med kan jag tillägga nu när jag sett programmet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0