Sista natten med gänget

har det varit inatt. En stor del av konfirmanderna sov uppe på däck i den delvis stjärnklara natten, iklädda det vi kallat båtens "överlevnadsdräkter". Ser ut ungefär som vattentåliga skoteroveraller. Själv valde jag dock min sköna säng.

Nej, jag har inte blivit upphissad i den höga huvudmasten  - ännu! I flera dagar har jag inte ägnat den möjligheten ens en tanke (ytterst ovanligt för mig): vi har nämligen i flera dagar haft magsjukeepidemi ombord. Själv har jag varit lite orolig i magen i några dagar och som sämst i förrgår natt. Men jag klarade mig från att kräkas. Några av dem som inte gjorde det - och som dessutom inte han upp ur hytten och fram till relingen - råkade istället utföra sagda syssla rakt i kamraternas packning varför vi fått tillbringa en extra dag i gästhamnen i Vaxholm med att tvätta käder.

Igår kväll hade vi åter en förbönsmöjlighet i samband med aftonbönen. Fin upplevelse, precis som förra gången. Det är fantastiskt att tänka vilken möjlighet att påverka och förändra människors liv som den Helige Ande får under ett sådant intensivt läger.

Men nu är det alltså snart slut. Stort tack till alla i den underbara besättningen på Elida! I eftermiddag mönstrar vi av inne i Stockholm och ikväll flyger jag hem. En ledare till får flyg hem (vi som åkte tåg ner) men de övriga åker tåg med ungdomarna.

I morgon börjar vardagen. På kvällen har jag sammanträde i min kyrkstuga med styrelsen för Norrbottens motorcyklister.

Kommentarer
Postat av: "Syster"/Annette Öberg

Välkommen tillbaka efter sommaren till Hertsö kyrka bl.a. med den förkunnelse många längtat efter.

Många stormar är igång i flera olika samfund/kyrkor.

Det behövs en fast förankring, en grund för vår tro som Kristi efterföljare. Vi behöver ledning i Ordet för att hålla Sanningen levande och inte bara anpassa budskapet efter tiden...

Många av våra trossyskon har råkat ut för förföljelse och upprepad kritik, som ger oro för kyrkans framtid.

2010-08-18 @ 19:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0