Till läsarna. För kännedom: om kommentarer

Ofta försöker jag ge någon slags respons på de flesta kommentarer på min blogg. Dels för att det ska bli lite liv och dels för att kommenatatorn ska märka att någon läst kommentaren - numera ska man ju alltid bekräfta människor så förskräckligt mycket. Det är jag dålig på i andra sammanhang så jag får försöka ta igen det på bloggen.

Ibland gör jag det dock icke. Det händer nämligen understundom - och senaste tiden tycker jag det hänt lite oftare - att kommenatatorn mest synes ha lust att häva ur sig någon slags - sannolikt negativ - reaktion på det jag skrivit, och det är givetvis helt tillåtet, men ofta blir det på ett så osystematiskt och otydligt sätt (i alla fall för mig) att jag överhuvudtaget inte förstår vad kommentatorn menar. Och då ids jag inte svara - helt enkelt. Ibland orkar jag inte svara pga trötthet av helt andra skäl, ibland är datorn lite slö och saktfärdig. Då ids jag inte svara - heller! Och ibland argumenterar kommentatorn så utförligt att det knappast finns anledning att svara mer än jaha eller nähä - och det ids jag inte heller.

Kommentarer
Postat av: Jan Andersson

Oj, jag känner att risken finns att jag faller innanför de rätt så omfattande kriterierna för att vara en kommentator som inte "träffar på rätt nivå" så att säga, hehe! Må så vara hur det vill med det, jag ska iaf försöka vara mer "lagom" vid ev. framtida kommentarer för att om möjligt minska din börda :-)

2009-10-19 @ 08:48:48
Postat av: Tobbe

En så'n här kommentar är lätt att kommentera. Kommentera mera!

2009-10-19 @ 09:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0