Borttaget inlägg

Signaturen Anna-Sara påpekade i en kommenatar att mitt inlägg om abortfrågan som legat ute sedan 13-tiden idag byggde på en slarvig läsning av den artikel i Dagen som jag hänvisade till. Även om jag i princip kan stå för allt det jag argumenterade om i inlägget så blir det orimligt att låta det kvarstå offentligt när det bygger på en grundläggande felaktighet.

Vad det handlade om var en artikel som beskrev hur aborter framkallas av misstag på helt friska foster när man trott att fostret är dött. Jag hade uppfattat det som att man trodde fostret var sjukt/ missbildat.

Vad jag ville argumentera om är att det blir en orimlig moralisk indignation över det faktum att friska foster utsätts för abort av misstag medan det ofta inte blir någon indignation alls över att de flesta aborter i vårt land sker på helt friska foster av flit.

Det står jag för, men jag bör argumentera för den åsikten utan förfalskande av tidningsartikel.

Alltså väljer jag ta bort inlägget och de två kommenatrer som kommit, Gunvor Vennbergs och Anna-Saras.

Jag ber läsarna om ursäkt och tackar för att jag har uppmärksamma läsare.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Gör om Gör rätt

2009-11-07 @ 14:02:46
Postat av: Gunvor Vennberg

Apropå att göra rätt: Jag har inte lyckats förstå hur man lägger upp länkar till en annan blogg, men jag hoppas på hjälp snarast så jag kan länka till din! (Den bloggare som är mest sugen på en länk från min numera betydligt mer välbesökta blogg kan ju hjälpa mig, får se vem som hinner först...)

2009-11-08 @ 21:57:16
URL: http://gunvorvennberg.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Jag hann först för jag skickade ett mail till dig innan jag godkände din kommentar här på bloggen.

2009-11-09 @ 11:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0