SMC Norrbotten

Idag har det varit sammanträdesdag för mig. En stor del av dagen har gått åt till möte med norrbottensstyrelsen av SMC (=den organisation som alla seriösa motorcyklister tillhör. Inga "kriminella MC-gäng" här inte).

Vi pratade givetvis om vår årliga stora happening för norrbottens motorcyklister: första maj-rundan. Den blir av i år också. Första maj ska du alltså - om du bor i "fyrkanten" eller dess närhet - ge dig ut för att beskåda bortåt 1000 motorcyklar som glider förbi. Men ge dig inte ut i avsikt att korsa rätt väg vid fel tillfälle för då kan du bli stående i 10 minuter. Men kanske ännu viktigare var vårt beslut att ordna en kurs för blivande grundkursinstruktörer  här i norra norrland. Tanken var att alla styrelsemedlemmar också skulle gå kursen (+ alla övriga intresserade givetvis) så kunde vi i styrelsen åtminstone bidraga som hjälpinstruktörer till de mer rutinerade gossarna. En sådan kurs innehåller några olika bitar som fördelas på flera dagar. När jag begrundade datum för en av delarna (teorin 14 mars) så insåg jag att det för min del kolliderar med vårens alpha-helg - och då måste jag ju låta jobbets krav gå före fritidens. Lite synd, men så är det. Kanske kan jag vara med om de övriga delarna och ta den missade delen ett annat år?

Sedan har jag varit ytterst effektiv och redan samma dag hunnit skriva protokollet Nu ska det iväg till justerarna.Men det får bli med postverket eftersom det inte är årstid för att ta en runda med hojen. Snön ligger vit på taken, inte ens hojen är vaken!

I morgon är det Kyndelsmässodagen, en sådan dag när det är familjegudstjänst i de flesta kyrkor. Själv är jag ledig och kan gå var jag vill. Då önskar jag en mässa. Var blir det då? Ska jag ta Boden igen? Där firar biskopen (min gamle kompis) mässan.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

eller så åker du till Vidsel och firar mässa med den lokala hövdingen. för att sedan på hemvägen bjuder du in dig hos den gamle kamraten för för en stunds samvaro irl

2009-02-07 @ 22:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0