Ny länk

Jag blir så glad att min systerdotter Lisa som befinner sig nere på kontinenten som au-pair har behagat att kommenetra på min blogg flera gånger de sista dagarna. Det känns ju som om jag är känd ute i stora världen. En sådan vänlighet kan man bara besvara genom att lägga in en länk till Lisas blogg. Välkomna dit alla som vill läsa om au-pair-livet i Tyskland.

Märkligt detta att det känns så märkligt när någon i utlandet läser på bloggen. Detta innebär att jag - som jag många gånger tidigare påpekat - tillhör en svunnen tid. Jag inser inte riktigt detta med den moderna tekniken. I våras när jag var på resa i Israel så tänkte jag först att nu får jag låta bli att blogga tills jag kommer hem igen!! Sedan insåg jag (även jag kan inse nya saker!) att jag kan ju lika gärna blogga därifrån! Och det är väl det som folk gör lite till mans: bloggar när dom är ute på resor.

Alltså kan jag blogga lite till sommaren när jag är ute med hojen, i all synnehet som jag skaffat en liten bärbar dator som ryms i MC-packningen.

Men jag är inte värst när det gäller svunnen tid. Mina föräldrar är uppenbarligen värre. Min dotter berättade igår att hon haft besök av mina föräldrar, alltså hennes farmor och farfar (som bara har en gammal dator som duger till lite utskrifter, men som aldrig haft internet ännu) och visat dem sin dator (bärbar) och lite hur internet fungerar. (Vi håller på med en gemensam attack i familjen för att få de gamle att uppkoppla sig). Hon berättade - under ständigt skratt om deras faschination över den lilla datorn och allt som händer på nätet. "Man borde ha spelat in det" sa hon. Det hade kunnat spelas upp i en lokalrevy.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

hoppas att du inte bloggar när du är ute med hojen...

2009-02-09 @ 20:34:39
Postat av: Hanna

Det är ju bra att du har MC:n när du ska på biskopsturné ;)

2009-02-09 @ 22:09:54
URL: http://hannajohnselius.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag bugar och tackar för denna uppmärksamhet du på din blogg ägnar mig =)

2009-02-11 @ 14:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0