Gud måste varit motorcyklist

Besökte stormarknaden på hemväg från jobbet. Efter det att korgen fyllts med knäckebröd, hamburgerkött, mjölk och fil och frukt och grönsaker gick jag förbi tidskriftsstället och kollade lite på senaste numren av MC-tidningarna. Fick då se att på en av dem stod det bl a på framsidan "Gud måste ha varit motorcyklist". Det handlade om ett touringreportage om en resa över vackra delar av alperna. Men när jag tittade närmare på tidningen så insåg jag att den här har jag ju hemma!

Riktigt, den ligger här bredvid mig på köksbordet (jag har ju numera bärbar dator med mobil uppkoppling så nu sitter jag mest i köket när jag ska bereda kära läsarna deras dos regelbundet nöje). Jag fick den gratis för några veckor sedan. Man får ju div tidningar gratis som MC-ägare - med någons förhoppning att man ska börja prenumerera.

Hur kan jag ha missat detta fantastiska utrop? Gud måste ha varit motorcyklist! En mer osökt anledning till ett inlägg kan jag givetvis inte tänka mig. Vad skall jag säga? Kommer att tänka på om dessa tiga skola stenarna ropa. Här är vi många som lider över att kyrkan så ofta sviker sin kallelse att klart och tydligt tala ut Guds ords sanningar och så kommer här från det mest oväntade håll en klar och tydlig bekännelse till skapelsens skönhet och till att Gud är den som står bakom verket.
 
Men nu hade jag tänkt att detta inlägg skulle få hamna under kategorin Mest MC så nu gäller det att återvända från de fromma utflykterna till motorcykelutflykterna. I tanken då (inte bensintanken utan den tänkta tanken). För ännu är det långt till vår, innan MC:n ute står. Minst två månader till får den vänta. Nu är det dags att ladda batteriet en natt. Tre gånger under vintern brukar jag sätta det på underhållsladdning för att hålla igång det.

Märkligt att man redan börjar fantisera om sommarens MC-turer innan man ens kommit så långt in i vintern att man plockat fram skidorna.Till helgen har vi sammanträde med styrelsen för SMC-norrbotten. Då får jag kanske mitt lystmäte av MC-snack så jag överlever abstinensen och sedan i lugn och ro kan ägna mig åt vinternjutning fram till dess att det är dags att rulla ut hojen.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

"Märkligt att man redan börjar fantisera om sommarens MC-turer innan man ens kommit så långt in i vintern att man plockat fram skidorna"



Trodde nästan att din abstinens började redan INNAN fordonet långtidsparkerades

2009-02-04 @ 11:00:49
Postat av: SvBG

Du vet väl om att det står om motorcyklar i bibeln? Jo, vi vet i alla fall att "David's Triumph was heard throughout the land".

2009-02-05 @ 05:28:02
URL: http://www.svenbertilgrahn.blogspot.com
Postat av: den gamle kamraten

Vad gör du SvBG??

Du häller bensin på glöden!!

Det SISTA Tobbes omgivning behöver är att han får Bibelargument för sin fixering vid anabola mopeder!!

2009-02-05 @ 14:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0