En dag då inget särskilt händer

Med en sådan rubrik kan jag inte tänka mig att att besöksstatistiken stiger i höjden. Men vad ska man göra när man inte har något särskilt att skriva om.

1. Jag var på badhuset i morse och simmade mina 1000 m. Lördagar brukar vara min normala besöksdag. Det tråkiga är bara att på lördagar kan man inte köpa det frukostpaket som erbjuds i badhusfiket på vardagar. Alltså fick jag fara hem.

2. Efter kaffe och smörgås tog jag mig för att ringa den gamle kamraten. Vi snackade om våra öden och äventyr i bloggvärlden och konstaterade ömsesidigt att den andra av oss alltid uppfattar när den ene av oss på sin blogg medvetet skrivit något i akt och mening att få den andre att kommentera. Likt gäddor hugger vi på varandras beten. Vi konstaterade vidare att ingen av oss blivit kyrkoherde och att det kanske är bäst så.

3. Nu ska jag strax åka till Hertsön och besöka julmarknaden och se vad det är som mina arbetskamrater från kyrkan erbjuder

4, Funderade ett tag på att gå på hockey ikväll och se Luleå-Modo. Min chef och kyrkoherde är nämligen ursprungligen från Ö-vik och en trogen Modo-supporter. Hon skulle evetuellt gå och då kände jag att då måste ju Luleå också få prästerligt understöd. Men troligen blir det inte så. Matchen går först efter kl 18 och då brukar jag vilja ta det lungt på lördagkvällar inför söndagens mässa.

5. I går kväll bjöd jag näst äldsta dottern på kinarestaurang och eftersom jag sedan länge brutit den ursprungliga kinamatstraditionen så blev det fyra små rätter denna gång. Roligt var också att se dottern gå så bra. Nu även utomhus långa sträckor med bara en käpp som stöd.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Vilka krav du ha... det händer ju mycket.

2009-12-12 @ 18:22:30
Postat av: den gamle (huggande gädd-)kamraten

Saxar man ur detta inläggs rubrik och innehåll uppkommer följande intressanta mening: "En dag då inget särskilt händer...tog jag mig för att ringa den gamle kamraten".

Hur skall jag utifrån detta uppfatta samtalet? Som en extraordinär åtgärs vid akut tristess? Eller...?

2009-12-12 @ 20:23:46
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Snarare ska man se det så att eftersom ingen annat hände så fick jag äntligen tid att göra det som jag länge "högeligen åstundat" - att ringa min gamle kamrat

2009-12-12 @ 21:39:59
Postat av: Andreas Holmberg

Glad och god Luciadag med klimatvänlige Johannes Döparen! Hans Blennows "Johannes, Johannes, vad ropar du vid Jordan?" borde ha fått komma in i psalmboken istället för den knöliga "Hör du rösten?". Men den finns i a f i Kyrksång.



Alltid lika roligt att höra om din dotter, vars "pånyttfödelse" ju skedde samtidigt och på samma plats som min äldstas födelse. Glömmer det aldrig.

2009-12-13 @ 06:27:41
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: "Syster"/Annette Öberg

Det finns mycket att tacka vår Herre för.

2009-12-13 @ 20:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0