Nu börjar det hända saker

Inte bara i USA där demokraterna försöker få till riksrätt mot Trump. Det tycker jag dom ska låta bli. En sådan sak skulle sannolikt väsentligt ytterligare öka polariseringen i det amerikanska samhället. Det vore illa. Att Trump har personliga drag som gör honom olämplig som president tycker jag ändå är uppenbart.
 
 Nej, det som börjat hända - som jag avsåg blogga om - gäller min flytt till lägenhet. Nu har jag ställt mig i kö för garage och får troligen snart ett eftersom lediga finns. Dessutom har jag kontaktat och träffat en målare som bl a ska tapetsera om vardagsrummet. Till yttermera visso kom goda vänner (Lennart och Margareta) och hjälpte mig fylla några flyttkartonger. I omgångar ska dom (kartongerna inte vännerna!) föras till lägenheten så jag kan ta hand om dem i tur och ordning  och slippa ha dem osorterade i lägenheten. Ytterligare förde jag till lägenheten det hallskåp jag övertog från far och mor. Det passade perfekt i min nya hall,  enligt förslag från yngre bror, när vi för någon dag sedan i telefon bedömde möbleringsmöjligheterna utifrån ritning. 
 
Nu tror jag det börjar klarna hur jag ska ha det. Skönt vara på G.

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Håller helt med om trumpne Trump. Precis som en klottrare förtjänar han så lite uppmärksamhet som möjligt!
Lycka till med flyttbestyren!

2021-01-13 @ 08:50:30
Postat av: Andreas

Nja. Att få honom avsatt sista veckan verkar överlopps, där håller jag med Mike Pence (som gjorde en bra insats på Trettondedag Jul). Men riksrätten har en funktion som nu även fler republikaner än Mitt Romney inser: nämligen att förhindra Donald Trumps möjligheter att fortsätta vara en ledande kraft inom det republikanska partiet. Även om det kan leda till ännu en partibildning förutsätter republikanernas återhämtning nästan att Trump hålls borta från taburetterna. Med sikte på republikansk återkomst 2028 åtminstone...

2021-01-14 @ 15:02:03
URL: http://efsidag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0