Jag vet ännu inte

Min gamle kamrat har på sin egen blogg kommenterat mitt inlägg om min fobiskhet. Han har förstått exakt vad jag avsåg: kritisera den slarviga fobi-etikettering av människor vars åsikter man ogillar. Sen har han en del egna synpunkter. Läs gärna. (Tyvärr klarar jag inte att länka från min nya dator där allt ser helt annorlunda ut än jag är van vid. Men han ger själv en länk i kommentar till föregående inlägg).
 
Denna ringa blogg har nu slagit nya rekord som lär stå sig i många år. De fyra senaste dygnens besökssiffror är 136, 338, 910 och 331. Normalt är snarast 75-100/ dygn. Någon har uppenbarligen riktat folks uppmärksamhet på denna ringa blogg och med pressens hjälp ökade uppmärksamheten ytterligare. Var startade det hela? På Facebook gissar jag eftersom båda journalisterna som ringde mig talade om uppmärksamhet i sociala medier. Nu är jag ju inte på Facebook så jag lär aldrig få veta om ingen vänlig själ berättar det.
 
Alltså vet jag ännu inte exakt vad i mina skriverier som väckte irritation. Ingen av de senaste dagarnas över 1700 bloggbesökare har heller givit någon synpunkt eller kritik. Denna anmärkningsvärt stora "talande tystnad" kan jag t v inte tolka på annat sätt än att en stor grupp människor vägletts till min blogg men när dom väl kommit hit funnit att det inte fanns något allvarligt att reagera på.
 
Kanske får jag aldrig veta vad som startade hela lavinen. Återstår då bara att frimodigt gå vidare i livet.

Kommentarer
Postat av: Stig Strömbergsson

Jag är ingen fena vad gäller sociala medier, inte ens Facebook. Men googla kan jag och en sådan slagning gav EN bloggare jag inte vet vem det är som reagerat humorfritt och humörladdat på att du kallade dig fobisk, något vederbörande nog ansåg om dig innan. Han/hon brukar enligt utsaga då och då läsa dig.
Den bloggaren skriver om sig själ att han/hon brukar eller brukat - jag läste inte så noga - skriva krönikor i NSD och NK.
En i Hbtq-kretsar känd Luleå-person hade kommenterat på bloggen.
Jag tror - men jag kan ha fel - att det inte alls handlar om någon "storm" på sociala medier. 3-400 "följare" blir i sammanhanget ganska få men de återkommer nog under ett par dagar. De flesta torde dessutom ha set humorn och allvaret men inte gått i taket.
Oroa dig därför inte. Skriv i stället ett par gånger om något Laestadianskt, om en MC-tur och lyriskt om barnbarnet. Då återgår antalet läsare till det normala 3 gånger mitt.

2015-06-20 @ 20:53:47
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0