Hyresgäst

Under flera år vid det här laget har jag funderat på om jag inte skulle ta och hyra ut ett eller två av rummen på övervåningen. Studentbostadsbristen i Luleå är ju stor så man skulle både kunna göra en god gärning och samtidigt få in en slant. Frågan är vilket som skulle vara ens djupaste anledning? Men jag har liksom inte kommit till skott.
 
Förrän nu. Men då fick jag lite hjälp på traven. Genom den vanliga bekantas-bekanta-vägen fick jag kontakt med ung man från annan ort i Norrbotten som behövde boende i stan för att gå gymnasiet härstädes. Hittillsvarande del av terminen har han klarat det ytterst provisoriskt, men fr o m idag finns han här. Kan bara säga att det faktiskt känns lite hemtrevligt att höra ljud av annan person i huset. Annars är här oförskämt tyst.
 
Och så kanske man får anledning (känner pressen?) se till att det är lite fint i huset. Det kan ju tänkas att t o m dammsugaren kommer fram. Vad kan inte hända då?

Kommentarer
Postat av: Bodil

Inget ont som inte har nåt gott med sig. Om du tvingas dammsuga lite oftare, trivs din hyresgäst, och kan rekommendera fler till dig när han flyttar ut. En liten bisyssla som kan visa sig lönande... :)

2013-09-30 @ 22:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0