Nu har jag....

1.... sett den

Dvs filmen Gudar och människor , som jag skrev om redan i våras, eller kanske i början av sommaren. Det var äldste sonen som är hemma på jullov som hyrt fem dvd-filmer för en hundring, bla a denna. Givetvis var den klart sevärd, men efter det att jag gått havande med filmen och byggt upp förväntningar i 7-8 månader, och dessutom redan fått huvudinnehållet återberättat flera gånger, och dessutom bara fick se den på en 21 tums TV istället för på stor bioduk, så...men har du inte sett den tycker jag du ska göra det. Handlar alltså om en grupp munkar på kloster i Nordafrika som inför trycket från islamistiska terrorister överväger om dom ska fly eller, med risk för sina liv, stanna och fullfölja sin kallelse att vara den fattiga befolkningen till hjälp.

2.... varit inne på Facebook

Av misstag, dock. Jag satt och surfade en kväll på hemsidor som skrev om det sk Styckmordet, vilket jag berört i tidigare inlägg då jag läst Per Lindebergs böcker i ämnet. Då såg jag på nätet länk till den Facebook-grupp som bildats till stöd för de två oskyldigt utpekade Tomas Allgén (allmänläkaren) och Tet Härm (obducenten). Av någon anledning lyckades jag komma in på sidan trots att jag saknar Facebook-konto. Det visade sig sedan att jag var inne på äldste sonen sida. Han hade lämnat sin inloggning öppen på min dator. Givetvis snokade jag inte bland sonens vänner och bekanta men kunde inte undvika se en bild av min äldre syster.

Gruppen till stöd för de två oskyldigt mordanklagade kollade jag dock in. Några få bekanta fann jag, bla en präst aktiv i OAS-rörelsen och närmaste grannarnas två vuxna utflugna söner. Till min besvikelse fann jag dock att många av mina trogna bloggläsare, vilka jag vet har Facebook-konto, inte fanns med. Givetvis går ni med. Behöver ni veta mer om saken, läs här (börja med "Tio frågor om styckmålet" och bland artiklarna, Leif GW Perssons "Mordet som aldrig inträffat" och titta här (filmen, ca 1,5 tim lång, är uppdelad i 11 delar som du får klicka dig fram till eftersom.)

Det kliar i fingrarna ge mitt stöd till denna begärtansvärda sak. Varför ska man det? Därför att det är skandal att svenskt rättsväsende inte klarar påtryckningar från feministideologiskt präglad massmediastorm. Den intresserade läser givetvis Per Lindebergs böcker. Kanske bör jag gå med i Facebook bara för att kunna gå med i denna stödgrupp?

3.... bloggat nog länge

God natt!

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

vad bra då är steget inte så långt för att regga en användarprofil

2012-01-05 @ 21:35:34
Postat av: pedagogen

två förändringar på en dag oj vad händer är det jordens ev undergång 2012 som spökar ;) vad mer ska jag få uppleva detta år?

2012-01-05 @ 22:13:47
Postat av: Patrik

Hej,

Postar två länkar som du förhoppningsvis tycker kan vara intressanta. Detta fall är en rättsskandal som tyvärr pågår då läkarna ännu inte fått upprättelse.



http://www.crimenews.se/component/content/article/1-senaste-nyheterna/207190-ny-resningsansoekan-i-da-costa-fallet.html



http://www.nyhetsverket.se/nyhet/19820/Guillou-p%C3%A5st%C3%A5s-ha-p%C3%A5verkat-styckmordsdom

2012-01-19 @ 15:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0