Nu blir jag nervös

Igen!

Jag har nämligen idag fått veta att ytterligare en arbetskamrat regelbundet läser min blogg. Det får hon gärna, särskilt som hon uppmuntrade mig med glada tillrop och uttryckte att skriverierna ibland lockar till ett gott skratt. Men som alltid blir det verklighet när man inser att det faktiskt finns folk av kött och blod som läser. Har också senaste tiden återigen fått bekräftat att både på stiftskansliet och Kyrkans Tidning finns läsare av bloggen. Naturligtvis! Vill man läsa vad som verkligen händer i svenska kyrkan gäller det nog att även hitta de alternativa informationskanalerna och inte bara de tillrättalagda nyheter som sprids på svenska kyrkans intranät.

Under hösten har besöksstatistiken tagit ett rejält skutt uppåt och sedan i stort sett klamrat sig fast på den högre nivån. Gissar att det är skriverierna om qigong och kyrkomöte som något ökat intresset.

Nu gäller det att inte svika läsarna. Jag har ju utlovat en fortsättning om new age, alternativläkedom mm. Men så mycket har kommit emellan att saken nästan fallit i glömska. Hoppas den ska kunna återuppväckas ur sin slummer. Men tyvärr är det ofta så att det krävs något "akut" för att få den tillräckliga mängden adrenalin att rinna till. Kanske får jag vädja till läsaren Fader Brown att ringa upp mig och ge något exempel på församling som börjat satsa på mindfullness så kanske inspirationen infinner sig.

Min gamle kamrat önskar dessutom att jag ska berätta om vad de begåvade kom fram till i Cambridge. Skriftligt finns just nu inte så mycket mer att rapportera än det som kunnat läsas på Dags blogg. Ska man lyckas klösa fram fler detaljer så krävs nog en stunds "ljugande".

Nu återstår bara att bänka sig med örat mot radion och höra storyn om hur Luleå tvålar till Färjestad samtidigt som man med glädje påminner sig att sympatisör av ytterst sydsvenskt f d (!) elitserielag unnar oss norrbottningar att i kyla och mörker glädja oss över Luleås elitserieledning. Apropå mörker och kyla så är det även dags för skifte till vinterdäck och att ta in trädgårdsmöblerna. Alltså bör jag klara mig från dammsugning ett tag till.*

* nytillkomna läsare vilka missat mina 100 anledningar att undvika dammsugning kan ta del av denna vishet här.


Kommentarer
Postat av: Irene

Ska du bara byta däck och ta in trädgårdsmöblerna, då lär du hinna med att dammsuga också! :)

2010-10-19 @ 21:58:20
Postat av: Gunvor Vennberg

Precis, en annan har ju fortfarande 400 sträckmeter rotsaker i jorden också, men efter att ha tagit upp 1100m potatis känns det som en barnlek...

Apropå mindfullness så erbjöd institutionen för psykologi oss studenter att bli lyckligare genom att delta i en studie där mindfullness jämfördes med tacksamhetsdagbok. Men varför ingen kristen kontrollgrupp???

2010-10-20 @ 01:16:11
URL: http://gunvorvennberg.blogg.se/
Postat av: Ann O Nym

För att ytterligare fördröja eliminerandet av dammråttor så kan du lägga till de nämnda aktiviteterna i listan sen så måste väl julgardinerna in i garderoben så att du, i dina ansträngningar för att undvika rasta snabeldraken, kan ta fram dem till Födelsedagen då har du ytterligare två aktiviteter som effektivt försenar de sysslor som syftar till att få bostaden i skick för påhälsningar

2010-10-20 @ 18:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0