Andra söndagen i fastan

Bil med Mats till kyrkan idag eftersom han skulle hålla mässan och ville vara i god tid. Så behövde inte Simon och jag ta buss. 60 deltagare.
 
Fin högmässa - en rätt genomförd högmässa är väl alltid fin? Särskilt om det också är gedigen predikan, vilket det var idag. 
 
Fler och fler nya människor finner väg till gemenskapen. En del blir regelbundna gudstjänstfirare, andra blir sporadiska besökare. Roligt också att se att vissa av dem som är gamla i gården tar sig an dem som är nya i gemenskapen. 
 
Idag hälsade jag på två som jag aldrig tror jag tagit ihand förrut. När jag presenterade mig svarade de "vi har hört dig predika flera gånger i Fridsförbundets bönhus". Kyrklig variant av alla känner apan, men apan känner ingen.
 
En fråga fick jag också om situationen för Maria. Det allvarliga läget förklarade jag. Även om Maria fortfarande är pigg och glad då man möts så är läkarnas möjligheter uttömda.
 

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Helgen blev en höjdare med barnbarnet Iduns dop i en välfylld Gamla Lundbys Kyrka och efterföljande fest i församlingsgården. En värdig punkt på flyttningsskedet från Equmenia till SvK. ;-)

2024-02-25 @ 20:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0