347:e dagen. Rondahls restaurang x 2

blev det idag.
 
Först blev jag bjuden på lunch i hans stuga i Kallax tillsammans med Ottestigs och Granströms. Mats ville väl börja ta farväl av sommarstugan och vad är bättre än att göra det i gemenskap med vänner. Trevlig eftermiddag.
 
Väl hemma tänkte jag att här gör vi middag. Men snabbt insåg jag att min mobil saknades. Så fort Simon kommit hem fick han ringa Mats och höra om den fanns där. Det gjorde den - i fåtöljen där jag suttit då vi drack kaffe.
 
Beslut på stört att vi får fara tillbaka.  Då fick Simon en rejäl övningskörningstur. På vägen dit tänkte jag att nu ids vi int' laga mat när vi kommer hem, vi går ut och äter.
 
Men det var inte av nöden, för nästan direkt erbjöd Mats oss mat, vilken han just höll på att tillreda. Han uttryckte t o m sin glädje över att vi kom och hjälpte honom äta det han tagit ur frysen så han slapp äta samma mat i tre dagar. Frysen ska tömmas innan återflytten till stan.
 
Som vanligt när Simon får locka ur Mats ett intressant ämne så blir det historia. Ofta Östeuropas. Mest Polens denna gång.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0