337:e dagen. Sjukkommunion

eller kanske snarast en enskild mässa, firade jag idag i Hertsökyrkan. Två personer + jag. En fin stund. En av de närvarande sjukkommunikanterna sa efter mässan att hon känt en maning även be för mig och min hälsa. Det fick hon. Det tackar jag för.
 
Roligt att som pensionär fortfarande få ha kvar nycklar och därmed tillträde till den kyrka där jag jobbat. Även nyckel till Örnäskyrkan ingår i den knippa jag fått behålla.
- Du kommer att vikariera så mycket så du kan ha nycklarna kvar, sa arbetsledare Micke - som nu själv är på väg sluta - när jag gick i pension.
 
Och eftersom även Mats som bor i samma hus som jag gör sina regelbundna insatser så är det minst sagt praktiskt och mycket förenklande att vi har egen nyckel.
 
Ska jag pga denna insats (mindre än en timme) i riktig kyrka säga att jag varit i selen igen? Vilket grundämne kommer käre kommentatorn Torsten då att förknippa mig med? Vi väntar med spänning.
 

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Fosfor, genom dina trogna insatser är du en ljusbärare, vilket ordet phosphoros betyder ;-)
Jag fortsätta min skattekamp:
https://www.gp.se/fria-ord/regeringen-har-b%C3%A4ttre-alternativ-till-s%C3%A4nkt-skatt-p%C3%A5-drivmedel-1.109633062

Svar: Tack för dina vänliga ord. Får försöka fortsätta vara en ljusbärare. Dock gillar inte alla alltid det ljus som lyser från denna ringa blogg har det sagts mig, så roligt med lite uppmuntran.
Torbjörn Lindahl

2023-09-13 @ 09:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0